• 0497 71 19 79

Herstellingswerken

Voor herstellingen aan huis kunt u gebruikmaken van de diensten van Darmoise Raymond. Veel huizen zijn vroeg of laat toe aan herstellingswerken door slijtage. Slijtage komt door veelvuldig gebruik van deuren, vloeren en ramen, en als gevolg van de invloeden van weer en wind. Als u zelf een fulltime baan heeft, kan het net even teveel zijn om de herstellingen aan uw huis zelf uit te voeren. Bovendien moet u over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om de herstellingswerken uit te voeren. Schakel daarom een professional zoals Darmoise Raymond in!

 

Zie wat 35 jaar aan ervaring betekent voor de herstellingen aan uw huis

 

Bij Darmoise Raymond kiest u voor een ervaren partner in het uitvoeren van herstellingswerken. Met meer dan 35 jaar aan ervaring kunt u vertrouwen op een kundige en efficiënte dienstverlening. Daarbij heeft deze ervaring ons geleerd om mee te denken met onze klanten. Zo worden niet alleen de herstellingen aan uw huis gerepareerd, er wordt ook een diagnose gemaakt van uw woning. Daarbij komen ook eventuele verborgen gebreken aan het licht. En hoe sneller deze worden opgelost, des te kleiner de kans wordt dat u veel geld uit moet gaan geven aan dure reparaties.

 

Een afspraak maken met een klusjesman van Darmoise Raymond

 

Door contact op te nemen met Darmoise Raymond, kunt u een afspraak in laten plannen met een echte specialist. Door te bellen kan er een indicatie gemaakt worden van de herstellingswerken die moeten worden uitgevoerd, zodat de juiste vakman naar u toe gestuurd kan worden. Contact opnemen doet u via het contactformulier of via 0497 71 19 79.

Renovatiewerken

Kleine renovatiewerken in de regio Antwerpen worden al meer dan 35 jaar verzorgd door de specialist Darmoise Raymond. Zit u met een scheur in uw muur of uw plafond? Wilt u een muur uitbreken? Of heeft u andere klusjes die moeten worden uitgevoerd? Schakel dan Darmoise Raymond in. Kleine renovatiewerken in de regio Antwerpen worden snel, vakkundig, en voor een nette prijs voor u uitgevoerd. Neem vandaag nog contact op en laat ons weten waar u hulp bij nodig heeft.

 

Voorkom dat kleine renovatiewerken in Antwerpen grote klussen worden.

 

Het laatste dat u wilt is dat die kleine scheur in uw muur groter wordt, waardoor misschien wel de hele muur vervangen dient te worden. Of dat die vochtplek in het plafond ervoor zorgt dat het isolatiemateriaal wordt aangetast, en mogelijk zelfs de structuur van uw dak. In dat geval bent u veel verder van huis want dan zult u bijvoorbeeld het hele dak, of in ieder geval een deel daarvan, moeten laten vervangen. En dat brengt hoge kosten met zicht mee. Om nog maar te zwijgen van het ongemak dat een dergelijke ingreep u oplevert. Voorkom deze hoge kosten en het ongemak door een klusjesman van Darmoise Raymond in te schakelen. Veel kleine renovatiewerken in Antwerpen zijn relatief snel verholpen en kosten u zeker minder dan een complete renovatie!

 

Maak vandaag nog een afspraak om de huidige situatie op te nemen

 

Zit u met een defect thuis dat u graag gerepareerd zou zien? Neem dan vandaag nog de telefoon en neem contact op met Darmoise Raymond om een afspraak te maken met een klusjesman. Deze komt zo snel mogelijk naar u toe om de huidige situatie op te nemen. Er wordt een diagnose gesteld en vervolgens worden de defecten zo snel mogelijk gerepareerd. Een afspraak maken doet u door het contactformulier in te vullen of te bellen met telefoonnummer 0497 71 19 79.

Dakwerken

Als u last heeft van lekkage zet Darmoise Raymond dakwerken in om dit te verhelpen. Wij zijn uw ervaren dakwerkers uit de regio Antwerpen. Een lek in het dak kan voor heel wat hinder zorgen. Vocht en nattigheid in uw woning zorgen namelijk voor schade aan de materialen binnenshuis. Wij leveren een oplossing op maat die daarbij duurzaam is zodat u zeer lange tijd geen last meer heeft van vochtproblemen.

 

Doeltreffend dakwerken laten uitvoeren

 

Vochtproblemen bestaan in veel gevallen uit rottend hout, ongedierte zoals pissebedden en zilvervisjes, vieze geurtjes en schimmels. Al meer dan 35 jaar verlossen wij iedereen van lekken en vochtproblemen. Het is belangrijk om in een vochtvrije ruimte te verblijven omdat alle ongemakken kunnen zorgen voor gezondheidsproblemen zoals luchtweginfecties. Een groot gedeelte van de lekkages ontstaat aan het dak. Onze dakwerken zijn vaakgevraagd in de regio omdat wij een garantie kunnen bieden van 10 jaar.

Uw vochtprobleem? Onze zorg!

Naast dakwerken kan u ons ook inschakelen voor het bestrijden van opstijgend vochtwaterdichting/ kelderdichtingschimmelbehandelingen. Ook voor spoedherstellingen bent u bij ons aan het juiste adres! Zeg voorgoed vaarwel tegen vochtproblemen. Aarzel dan niet om ons snel te contacteren per telefoon of via de online module. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.