• 0497 71 19 79

Wat wij doen

Dringende herstellingswerken nodig of aanslepende renovatiewerken die afgewerkt moeten worden? Wij voeren alle klussen uit naar uw wensen.

Vochtproblemen in huis? Dat is geen lachertje. Schimmels, loslatend behang, rottend hout, ongedierte,… Zelfs gezondheidsproblemen kunnen een gevolg zijn van vocht in uw woning. Maak daarom snel komaf met deze ongewenste gast, voor het uit de hand loopt.

Darmoise Raymond uit Zandhoven is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in renovaties, herstellingenen vochtbestrijding.

 

 

 

Waarvoor kan u ons zoal contacteren?

  • Kleine renovatiewerken
  • Herstellingen aan huis
  • Bezettingen
  • Behandeling tegen opstijgend vocht
  • Waterdichting
  • Kelderdichting
  • Schimmelbehandeling
  • Dakwerken: roofing en dakisolatie
  • Spoedherstellingen

 

Wij maken letterlijk en figuurlijk gebruik van een waterdicht systeem om u van uw problemen te verlossen.

Al talloze tevreden klanten in regio Antwerpen hebben wij bevrijd van schimmel, vocht, lekken,…

Blijf zelf ook niet bij de pakken zitten, maar doe beroep op onze expertise en u zal snel weer opgelucht kunnen ademhalen.

Vocht

Last van ? Wij gaan het meteen te lijf!

Kelderdichting

Darmoise Raymond verzorgd al meer dan 35 jaar uitmuntende kelderdichting zodat u gebruik kunt maken van een vochtvrije kelder. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij voldoende kennis in huis hebben om u een oplossing op maat te bieden. Wij zijn gevestigd in de provincie Antwerpen en snel ter plaatse als u in deze regio last heeft van vocht in uw woning. Wij bieden een gratis diagnose waarbij we in kaart brengen wat de problemen veroorzaakt en hoe wij dit efficiënt gaan oplossen.

 

Kelderdichting die vele jaren stand houdt laat u aanleggen door een professional

Onze vochtbestrijdingstechnieken zijn uniek en ongezien. Wij bezorgen u een waterdichte kelder in een kort tijdsbestek! Hebben er zich reeds schimmels in uw kelderruimte gevormd? Ook deze verwijderen wij meteen voor u. Daarbij zorgen wij dat het probleem zich niet meer voldoet door efficiënte kelderdichting toe te passen.

Vocht in uw huis, een ongewenste gast die wij graag voor u aan de deur zetten!

 

Wanneer u te kampen krijgt met vocht in de muren, zoals bijvoorbeeld opstijgend vocht, zijn de gevolgen vaak niet min: rottend hout, behang dat loskomt, schimmel, ongedierte, mossen en algen… Om nog maar te zwijgen over de hogere energiefactuur en consequenties voor uw luchtwegen. Neem contact met ons op om een oplossing zoals een doeltreffende kelderdichting toe te passen. Wij bieden 10 jaar garantie zodat u lange tijd kunt genieten van een vochtvrije kelder.

 

Opstijgend vocht

Heeft u last van opstijgend vocht? Wij bestrijden het snel en daadkrachtig! Wij bieden een waterdicht systeem wat zorgt dat uw vochtproblemen verleden tijd zijn.  Het gaat hier om grondwater dat zich een weg omhoog baant langs de muren, met alle gevolgen vandien. Al meer dan 35 jaar zorgen wij voor oplossingen zodat u geen last meer heeft van vocht.

 

Opstijgend vocht verhelpen belangrijk om gezondheidsklachten te voorkomen

Door het vocht kan het hout gaan rotten en het behangpapier afbladeren. Daarbij kunt u last krijgen van schimmels en zoutafzetting wat schadelijk voor uw gezondheid kan zijn.  Wist u dat vocht in de woning bovendien een broedhaard biedt voor huisstofmijt?  Opstijgend vocht kan zware gevolgen hebben voor de gezondheid, zoals hoesten, benauwdheid en zelfs chronische luchtwegklachten.

 

Het systeem van Darmoise Raymond: snel en effectief, met 10 jaar garantie!

Pak deze problematiek meteen aan! Darmoise Raymond  verlost u in een mum van tijd van uw vochtproblemen, of u in Antwerpen of in Brasschaat woont, wij helpen u steeds met een lach. Met ons eigen unieke systeem zorgen wij ervoor dat u weer rustig kunt slapen. Wij bieden 10 jaar garantie zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Aarzel niet, maar ga samen met ons het ongewenste opstijgend vocht in uw huis te lijf! Contacteer ons vandaag nog voor een geheel vrijblijvende diagnose.

Schimmelvorming

Heeft u last van schimmelvorming in uw huis, Darmoise Raymond biedt u een snelle en doeltreffende oplossing. U bent lang verlost van de schimmel in uw omgeving. Als u schimmels ontdekt in uw woning is dit vaak een wansmakelijke ontdekking. Enkele voorbeelden van veelvoorkomende schimmels zijn zwammen, huisstofmijt, witte of zwarte schimmels. Ook wanneer u niet meteen iets ziet, kan een muffe, stoffige geur verraden dat u een ongewenste bezoeker in uw woning heeft. Wij stellen graag gratis de diagnose vast zodat uw omgeving vrij is van schimmelvorming.

 

De oorzaak van schimmelvorming?

Schimmelvorming ontstaat niet vanzelf, vocht is hiervoor de aanleiding. De oorzaak kan opstijgend vocht zijn, regenwater dat binnensijpelt via het dak, scheurtjes in de bakstenen of het natuursteen. Wij bieden u graag de oplossing voor schimmelvorming in huis aan. Darmoise Raymond uit Brasschaat is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten schimmels. Wij kunnen tevens uw muren bezetten met een product dat schimmels vernietigt.

 

Ook waterdichting en kelderdichting behoren tot onze specialiteiten.

Het product waarmee wij een muur waterdicht maken wordt ook gebruikt om Franse waterburchten te beschermen tegen het omliggende water. Dit toont aan hoe efficiënt onze middelen zijn. Laat het probleem van lekkage of schimmelvorming niet escaleren, maar bel ons vandaag nog op en geniet snel weer van optimaal wooncomfort!

Waterdichting

Voor een snelle en efficiënte waterdichting met 10 jaar garantie contacteert u Darmoise Raymond! Wij garanderen een duurzame oplossing. Natte muren vormen een groot probleem voor uw wooncomfort. De oorzaken kunnen verschillend van aard zijn: een oude woning die geen waterafstotende behandeling heeft gekregen, kleine scheurtjes in natuursteen en baksteen, een lek in het dak.

 

Schakel de expert in voor een uitmuntende waterdichting

Voor al deze problemen snelt Darmoise Raymond uit Brasschaat u zo snel mogelijk ter hulp. Aan de hand van een waterdichting zorgen wij ervoor dat condens, grondwater, regenwater, uw muren niet kunnen binnendringen. Is het uw dak dat uw onder handen wil laten nemen? Dan zorgen wij voor roofing of dakisolatie. Ook uw kelder maken wij waterdicht door middel van een kelderdichting.

 

Vocht in de muren? Vervelende gevolgen!

Wanneer u te kampen krijgt met vocht in de muren, zoals bijvoorbeeld opstijgend vocht, zijn de gevolgen vaak niet min: rottend hout, behang dat loskomt, schimmel, ongedierte, mossen en algen. Om nog maar te zwijgen over de hogere energiefactuur en consequenties voor uw luchtwegen. Geen reden om nog te twijfelen dus! Maak snel korte metten met vochtproblemen en bel ons vandaag nog voor een gratis diagnose zodat wij kunnen starten met een efficiënte waterdichting.